Velikonoční nadílka pro ženy! Sleva 15 % na vybrané produkty s kódem VELIKONOCE15
Vybírejte z nejoblíbenějších produktů

Denatura

Poznejte příběh značky deNatura

„Z přírody“. To je doslovný překlad názvu deNatura. Právě z přírody totiž pocházejí naše produkty. Vyvíjíme je pod dohledem odborníků a splňují nejen přísné podmínky certifikací a osvědčení, ale také naše představy o kvalitní přírodní kosmetice – které jsou ještě přísnější.

Zakládáme si na transparentnosti. U každého produktu najdete kompletní složení a s dotazy se na nás kdykoliv obraťte. Věříme, že krása a zdraví jdou ruku v ruce, a že přírodní krása je ta nejlepší.

Naší vizí je, že u nás každá žena najde funkční, přírodní produkty, které jí pomohou, aby byla zdravá a krásná. Vaše spokojenost je náš hlavní cíl, protože víme, že to je klíč k tomu, abyste si deNaturu zamilovaly.

Ondřej & Michal & Honza & Tomáš

Celý náš příběh

Proč si vybrat produkty deNatura?

  • Funkční přírodní složeníUž si nemusíte vybírat mezi přírodním složením a funkční kosmetikou. Naše produkty splňují obě kritéria.
  • 100% garance vrácení penězZa našimi produkty si stojíme a garantujeme jejich kvalitu a účinnost. Pokud nejste spokojeni s výsledky sér, vrátíme vám peníze.
  • Kosmetika vyvinutá odborníkyVšechny produkty vyvíjíme společně s kosmetičkami, nutričními poradci, vývojáři a dalšími odborníky. Proto se na jejich účinnost a bezpečnost můžete spolehnout.
  • Přírodní krásaPřírodní krása je podle nás ta nejlepší. Proto vyrábíme kosmetiku, která podpoří zdraví celého těla a podtrhne vaši přirozenou krásu.