Slavíme MDŽ! Sleva 15 % na celý sortiment jen do 8.3. s kódem MDŽ15

Hodnocení obchodu

4,9 621 hodnocení
5
594x
4
11x
3
4x
2
1x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
KK Avatar autora Květuše Kopáčková | 23.3.2022
HZ Avatar autora Hana Zemanová | 13.3.2022
JN Avatar autora Jarmila Nováčková | 11.3.2022
Z Avatar autora Zuzana | 4.3.2022
cca za měsíc je začít vidět změna - hustší a i o něco delší řasy, které rozhodně méně vypadávají. Takže jsem spokojena a objednala jsem již další. Jen mi vydrželo při používání 1x denně méně než 3 měsíce.
JM Avatar autora Jana Mašková | 26.2.2022
ZZ Avatar autora Zuzana Zielinová | 26.2.2022
Sérum na obočí mě velice zklamalo. Používám ho pravidelně 2x denně a zatím bez výsledku.
Avatar autora | 26.2.2022
Přehledný web, rychlé doručení , krásně zabalené a věřím, že sérum bude splní mé očekávání. Používám pouze dva dny . Alergickou reakci na kůži jsem nezaznamenala - mám velmi citllivou plet. SPOKOJENOST!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Květo, to jsou skvělé zprávy! Jsme moc rádi, že vám naše séra vyhovují i přes citlivost vaší pleti. Mějte krásný den, deNatura
EP Avatar autora Eva Pivodová | 25.2.2022
L Avatar autora Laura | 23.2.2022
Dodání balíčku bylo rychlé a hezky zabelené. Řasy jsou delší, výraznější a stačí mi teď bohatě jedna vrstva řasenky. Se sérem jsem spokojená.
AK Avatar autora Alexandra Koláčková | 22.2.2022
AS Avatar autora Adéla Skálová | 16.2.2022
Rychlé dodání ,krásné balení ,a sérum na řasy opravdu funguje a s řasenkou dělají vážně skvělé dlouhé řasy
DN Avatar autora Dagmar Nováková | 15.2.2022
M Avatar autora Marie | 12.1.2022
Dcera nadmíru spokojená. Určitě doporučujeme. Velmi pěkně zabaleno. Děkujeme!!!
I Avatar autora Iveta | 14.12.2021
Po 3 měsících vidím velkou změnu na řasách. Určitě objednám znovu.
Avatar autora | 29.11.2021
+ Zboží dorazilo rychle a v pořádku
- Vrácení nerozbaleného zboží jeden velký problém
- Nikdo mi neodepsisuje na emaily a nekomunikuje
- Při volání na telefonní číslo mi to zvedl někdo, kdo ani nevěděl a poradil mi napsat email - znovu jsem napsala a nic
- V obchodních podmínkách jsem našla své odpovědi nakonec, uvádí tam ovšem něco o formuláři, který musím přiložit k balíčku a že se nachází na stránkách obchodu - at jsem hledala, jak jsem hledala, nikde opět nic.

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Michaelo, mrzí nás, že jste se u nás setkala s potížemi při vrácení zboží. Co se naší komunikace týče, nejsme si vědomi chyby. Respektujeme Váš názor, bereme si ho k srdci a slibujeme, že uděláme vše pro to, abychom komunikaci ještě více zlepšili. Děkujeme za Vaši recenzi, mějte krásný den! Denatura
Avatar autora | 27.11.2021
+ jestli sérum funguje nemůžu ještě posoudit
+ rychlé dodání
- eshop nereaguje na maily, nezvedá telefon
- k objednávce byl slíbený dárek, který v balíčku nebyl
- eshop prodává zboží "ve slevě" za cenu před slevou

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, omlouváme se za nedoručení slíbeného dárku k Vaší objednávce. Ve velké spoustě objednávek jsme pravděpodobně zapomněli přibalit slíbený balzám na rty. Pokud máte zájem, napište nám na e-mail a my Vám balzám dopošleme na naše náklady. Co se slevy týká, standartní cena jednoho séra na řasy/obočí byla 2000 Kč. Jelikož jsme chtěli náš produkt udělat dostupnější, dali jsme pro naše zákazníky slevu 40%, čili 1397 Kč. Tuto cena jsme později nastavili jako standartní. Děkujeme za Vaši recenzi, mějte krásný den. Denatura
Avatar autora Martina Štanclová | 22.11.2021
Obchod super.Rychle dodání jinak sérum teprve zkouším a na výsledky čekám.
Avatar autora | 20.11.2021
Avatar autora | 27.10.2021
+ Rychlé, bezproblémové doručení

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den Iveto, děkujeme za Vaši recenzi. Denatura
NB Avatar autora Natalija Bražnikova | 1.10.2021
Super, sérum na řasy splnilo mé očekávání. Děkuji!