Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

Jak fungují séra deNatura? Příběh a recenze reálných žen po 90 dnech používání

Naše séra prošla zatěžkávacím testem, který se jen tak nevidí! Dali jsme je několika dámám, které trápily krátké a nevýrazné řasy, a sledovali jsme, jak sérum jejich řasy během tříměsíční kúry promění. Jak se séra osvědčila? Pojďme se podívat na jejich zhodnocení a výsledky!

Vendy M. (26 let): Konečně nemusím používat řasenku

Když Vendy začínala používat naše sérum, měla už za sebou pár zkušeností s podobnými přípravky od jiných značek, se kterými ale nikdy nedosáhla požadovaných výsledků. „Očekávám, že moje řasy budou hustší a delší, a že tím pádem třeba nebudu muset používat řasenku. Tak jsem zvědavá, jak to s tímto sérem dopadne," uvedla, než se pustila do tříměsíční kúry se sérem od deNatury.

Delších řas si všiml i přítel

V polovině její kúry jsme se s Vendy sešli znovu, abychom zjistili, jak se jí daří. Prozradila nám, že první výsledky zpozorovala asi po měsíci. „Jako první si toho začaly všímat kamarádky, říkaly, že mám delší a hustší řasy. A pak si všiml i přítel, takže to je super," pochlubila se nám

Řasy jsou hustší a výraznější

Spokojenost jí vydržela po celou dobu její tříměsíční kúry. „Řasy se mi proměnily hodně. Jsou delší, hustší a výraznější. Konečně nemusím používat řasenku, která bývala kdysi povinnou součástí moji ranní rutiny před odchodem do práce," říká a dodává: „Sérum bych doporučila všem, kdo mají problém s řasami – když nerostou, padají nebo jsou nevýrazné."

Lucie B. (34 let): Okolí v práci mi často chválí mé dlouhé řasy

Lucie byla před začátkem růstové kúry pořádně skeptická, protože podobným produktům jednoduše nevěřila. Proto jsme si dali za úkol jí ukázat, co naše sérum zvládne. „Mám slabé, krátké řasy a nebaví mě používat řasenku. Byla bych proto ráda, kdyby se mi řasy zahustily, ztmavly a hlavně zesílily," uvedla před začátkem používání séra. 

Už po 5 dnech se řasy lépe líčily

Naše sérum vyvrátilo Luciiny obavy velmi rychle. Sérum hned od začátku používala dvakrát denně, ráno a večer, aby jeho účinky urychlila. A vyplatilo se to. „Už po pěti dnech jsem cítila, že se mi řasy hezky líčí a nezacuchávají se. Po čtrnácti dnech jsem začala registrovat i jejich růst," sdělila nám po šesti týdnech používání. 

V práci Lucii její řasy chválí

„Sérum mě hodně překvapilo," přiznala nám Lucie na konci své tříměsíční kúry. „Okolí v práci mi často chválí mé dlouhé řasy. Nikdy předtím jsem takové neměla. Spoustě lidí, kteří mi řasy chválí, už jsem sérum doporučila."

 

Jitka P. (54 let): Řasy po 3 měsících byly dlouhé, jako když mi bylo 20

Jitka se rozhodla sérum na řasy vyzkoušet poté, co viděla jeho skvělé účinky u své dcery. „O séru na řasy a obočí od deNatury jsem poprvé slyšela od své dcery, u které jsem viděla krásné výsledky. Pokud bude efekt alespoň z půlky takový, jaký byl u mé dcery, tak budu spokojená." Jitčiným cílem bylo získat takové řasy, které by jí pomohly zvýraznit oči i pod brýlemi. 

Výsledky už po měsíci

Když jsme se s Jitkou setkali po měsíci a půl používání séra, její oči působily na první pohled výrazněji. Sama nám potvrdila, že sérum funguje, jak má: „Výsledky se dostavily asi po měsíci. Řasy začaly růst strašně rychle, zhoustly, zvýraznily se, jsou tmavší, takže i za brýlemi jsou moje oči výraznější."

Jitka už nemusí používat řasenku

„Jsem nadšená. Sérum na mě zafungovalo úplně parádně," pochlubila se nám Jitka, když jsme se s ní setkali po ukončení její tříměsíční kúry. 

„Řasy mám výraznější, delší, hustší. Sérum na obočí krásně vyplnilo mezírky, které jsem měla mezi chloupky. Nemusím používat řasenku, kterou nemám ráda, takže za mě super!"

Jitka se nám svěřila, že s ohledem na svůj věk neměla od séra na řasy žádná velká očekávání, ale byla příjemně překvapená. „Řasy jsou po třech měsících dlouhé, jako když mi bylo dvacet! Sérum bych doporučila všem, kteří chtějí se svými řasami něco dělat. Chtějí je mít výraznější, chtějí je mít delší, chtějí být jako mrkací panenky. Ani věkově bych ho rozhodně neomezovala."

 Jana K. (60 let): Mám krásné řasy, které jsem mívala, když jsem byla mladší

Jana se o našem séru poprvé dozvěděla od kolegyně v práci, která jí sama na sobě ukázala jeho účinky. „Řasy mi začaly vypadávat a trochu se lámat, a tak doufám, že mi od toho sérum trochu pomůže," uvedla Jana. Zároveň nám přiznala, že vzhledem ke svému věku nemá od séra příliš velká očekávání. 

Výsledky po šesti týdnech

S Janou jsme se znovu sešli po dvou měsících používání séra. Prozradila nám, že sérum aplikuje každé ráno i večer a že už se díky tomu dočkala viditelných výsledků. „Výsledky jsem viděla tak po šesti týdnech," upřesnila.

Výhodou séra je snadné používání

Po těch měsících růstové kúry se u Jany účinky séra projevily v plné krásy. „Řasy povyrostly a prodloužily se. Nejvíce je to vidět na spodních řasách. Po třech měsících mám krásné řasy, jako jsem mívala, když jsem byla mladší. I okolí mi dává najevo, že si všimlo rozdílu," radovala se Jana.

„Na séru na řasy bych vyzdvihla jeho snadné používání. Nezabere to moc času, na očích se neprojevuje žádná alergie, používání je velmi příjemné. Všem ženám, které chtějí mít delší řasy, bych ho doporučila."

 

Saša K.: Séra z drogerie mi nikdy nefungovala

„I malá změna v péči o sebe může mít velký vliv na to, jak se každý den cítíme.“

 

Saša se rozhodla vyzkoušet 90denní kúru se sérem na řasy proto, že nebyla spokojená s tím, jak krátké její řasy jsou. Před sérem na řasy deNatura vyzkoušela i několik jiných sér, ale nikdy nedosáhla takových výsledků, jaké si představovala. 

Zpočátku byla skeptická

„Levná séra z drogerie mi nefungovala. Má dobrá kamarádka mi z vlastní zkušenosti doporučila řasové sérum deNatura. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Kvůli zkušenostem s jinými séry jsem byla zpočátku dost skeptická.“

Řasy byly najednou delší a hustší

„Aplikovala jsem sérum na řasy deNatura každý večer a doufala v zázrak. Po asi 23 týdnech byly vidět první výsledky a už tehdy jsem věděla, že má recenze bude kladná! Řasy byly najednou delší a hustší. Byla jsem nadšená, protože jsem viděla, že sérum funguje.“

I malá změna dokáže divy

„Pokračovala jsem v aplikaci séra a po dalších 2 měsících jsem nemohla uvěřit, jak se moje řasy proměnily. Výsledky ukazují, že i malá změna v péči o sebe může mít velký vliv na to, jak se každý den cítíme.“

Míša S.: Už nemusím používat řasenku

„Jsem ráda, že jsem se rozhodla sérum vyzkoušet. Cítím se díky němu sebevědomější a krásnější.“

Míša byla se svými řasami dlouhodobě nespokojená. Byly krátké a nevypadaly tak, jak by si přála. „Každé ráno jsem si nanášela řasenku, abych je zvýraznila a vynikly mi oči.“
Když viděla, jak sérum na řasy deNatura pomohlo její kamarádce, rozhodla se ho vyzkoušet také.

Změna už po několika týdnech

Začala jsem používat sérum na řasy deNatura. Byla jsem zvědavá, protože slibovalo, že mi pomůže k dlouhým, hustým a zdravým řasám. 

Nanášela jsem ho každý večer před spaním a občas i ráno. A víte, co se stalo? Po několika týdnech jsem si všimla změny. Moje řasy byly opravdu delší a hustší!

Krásné oči i bez řasenky

Už nemusím denně používat řasenku, protože oči vypadají dobře i bez ní. Jsem ráda, že jsem se rozhodla sérum vyzkoušet. Cítím se díky němu sebevědomější a krásnější. Pokud máte podobný problém s krátkými řasami, rozhodně vám ho doporučuji!

#produkty#/sera-na-rasy-denatura/

Zajímají vás i zkušenosti dalších zákaznic, které naše sérum vyzkoušely? Přečtěte si jejich příběhy.

Jak funguje sérum na řasy deNatura

Sérum na řasy deNatura představuje kombinaci BIO peptidů, vitamínů (biotin, panthenol, vitamíny A, C a E), extraktů z květů a rostlin, které prokazatelně prodlužují řasy. Přírodní složení séra se postará o to, že vaše řasy budou delší, hustší a zdravější

Sérum stačí aplikovat na řasy jednou denně. Při pravidelném používání se první výsledky dostaví už po dvou týdnech. Viditelné a opravdu znatelné výsledky můžete zaručeně očekávat do tří měsíců. A pokud ne, vrátíme vám 100 % částky!

 

 

Přečtěte si i další recenze našich zákaznic

 

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!