Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

6 tipů, jak podpořit fungování sér na řasy a obočí

Ačkoliv se to na první pohled nezdá, vaše každodenní návyky mohou významně ovlivnit růst vašich řas a obočí. Pokud používáte séra od deNatura, jste jistě na dobré cestě k získání vysněných mrkaček jako z reklamy. Zde je 6 základních návyků, které doporučujeme každému, kdo chce podpořit růst zdravých a dlouhých řas. Pojďme na to!

Důkladné čištění pleti

Zátěž vašich řas a obočí v podobě očního make-upu, řasenek či tužek se při špatném čištění může po určité době znatelně podepsat. Řasy i obočí mohou zpomalit růst, nebo dokonce častěji vypadávat. Jedním z nejdůležitějších bodů je tedy pravidelné a důkladné čištění pleti, kterou by měl provádět každý, kdo se chce vyhnout akné, vypadávání řas a dalším problémům spojeným s obličejem. K čištění můžete použít například kvalitní odličovač na přírodní bázi, následně použít tonikum, které připraví vaši pleť na absorpci živin (např. sérum na řasy a obočí), a zakončit to hydratací v podobě pleťového krému. Níže přikládáme návod, jak na správnou pleťovou rutinu, kterou si zamilujete.   

 tipykroky (1080 × 1080 px)

Zaměřte se na stravu

To, že strava je jednou z nejdůležitějších složek pro správné fungování těla, je známá informace. Změny ve vaší stravě mohou však přispět také ke zdraví vašich řas a obočí. Do své stravy zahrňte potraviny, které obsahují omega-3 mastné kyseliny. Jezte tedy například ryby, korýše, listovou zeleninu, avokádo, madle atd. Tyto pokrmy mimo jiné podporují také obnovu a růst vlasů.


zdrave-potravony-losos-zelenina-ovocie-clanokW

 

Prémiový vitamínový komplex deNatura

Náš vitamínový komplex byl navržen speciálně pro ženy, které chtějí dosáhnout co nejvyšší kvality zdraví vlasů, nehtů, pleti, řas a obočí. Důkladně zvolené látky se při pravidelném užívání postarají o vaše tělo jako žádný jiný suplement. Kopřiva působí příznivě na pokožku, vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro funkci kůže. Vitamín A, B2 a biotin přispívají k normálnímu stavu pokožky, biotin navíc i ke zdraví a růstu vlasů. Doplněk stravy od deNatura tak dokonale doplňuje všechny potřebné látky, které v mnohých případech tělu chybí. Napomáhá tím také k lepšímu růstu řas a obočí. Produkt obsahující 28 složek si po jeho vyzkoušení naprosto zamilujete. V kombinaci se séry
 ještě víc. Náš nabitý vitamínový komplex si můžete prohlédnout a zakoupit zde.


Chci vitamínový komplex


Zkuste řasy a obočí rozčesávat a odstraňovat nečistoty

Čištění řas je tajemství, o kterém s největší pravděpodobností nevíte.
K čištění/rozčesávání můžete použít například oddělovač řas od deNatury představuje řešení pro slepené řasy. Pomáhá odstraňovat přebytečnou řasenku a zanechává řasy krásně oddělené, neslepené a přirozenější. Na druhé straně oddělovače řas najdete kartáček na obočí, který můžete použít pro načesání svého obočí do správného směru tak, aby bylo dokonalé. Pravidelným rozčesáváním pomáháte řasám, aby byly rovné a neměly tendenci se kroutit. Dále předcházíte problému v podobě roztřepených řas. 

Používejte séra 2x denně

Máte pocit, že sérum používáte správně a pravidelně, ale i přesto výsledky nejsou tolik viditelné? Zkuste používat sérum 2x denně, tedy ráno a večer. Dáte tak vašim řasám a obočí více živin, které jsou k růstu mrkaček jako z reklamy potřeba. 


Dopřejte řasám a obočí pauzu od make-upu

Každý z nás si jistě po náročném týdnu v práci o víkendu rád odpočine. Stejně tak i naše pokožka, řasy a obočí potřebují občas odpočinek od make-upu, řasenek a dalších přípravků. Silné vrstvy řasenky zvyšují tlak na folikuly řas, které mohou zamezovat svižnému růstu. Pro začátek bude určitě stačit, když si dáte 1 den v týdnu bez jakéhokoliv make-upu. Vaše pleť, řasy a obočí vám jistě poděkují. Dále vám doporučujeme omezit používání kleštiček a umělých řas. Ty totiž mohou po poměrně krátké době oslabit vaše řasy a naopak podpořit jejich vypadávání.

Přečtěte si také: 5 chyb, které ženy dělají při péči o řasy


Držíme vám palce na cestě ke krásným dlouhým řasám a hustému obočí!

Cerna

Monika Matějková Profesionální kosmetička a testování produktů

Jsem profesionální kosmetička a v deNatuře pomáhám při testování a vývoji nových produktů. Kromě toho mne můžete vidět i na fotkách a videích, které tvoříme. Ve volném čase ráda sportuji, peču a hlavně zkouším různé nové kosmetické produkty.