Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

deNatura má nové barvy a logo!

Milé zákaznice,
po necelém roce působení na trhu jsme dospěli k odvážnému kroku, kterým je kompletní grafická změna identity značky deNatura. Možná se ptáte, proč jsme tak učinili? Již od začátku jsme pevně věřili, že deNatura vyroste. Co jsme ale nečekali, že takto rychle.

Dalším důvodem pro změnu byla grafická estetika našeho brandu. Rozhodli jsme se použít základní barvy, které nám umožňují jednodušší práci při přípravě reklamního či tiskového obsahu. Můžete se tak těšit na další překvápka, která pro vás chystáme do objednávek.

Společně rosteme rychleji, než jsme na začátku očekávali. Značku deNatura dnes vidíme jako konkurenceschopnou a věříme, že brzy bude patřit mezi největší kosmetické brandy na trhu.

Nakonec bychom chtěli poděkovat vám, našim zákaznicím, které od nás pravidelně nakupujete a jste s našimi produkty spokojeny. Všem, kdo nám posílají výsledky, krásné recenze a doporučují nás dál. Nesmírně si toho vážíme! Na oplátku děláme maximum pro vaši spokojenost a pracujeme nejen na nových produktech, které si zamilujete.


DĚKUJEME!
deNatura

Cerna

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!