Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

5 důvodů, proč si koupit sérum na řasy deNatura

Pojďme se podívat na 5 hlavních důvodů, které vás přesvědčí o tom, že koupě našich sér na řasy a obočí je správná volba. Ukážeme vám benefity, které jinde nenajdete a díky kterým je vaše spokojenost zaručena. Pojďme na to!

Zaručené výsledky

Sérum deNatura vyzkoušely tisíce zákaznic, které jsou se svými výsledky v 99 % spokojeny. Každý den nám volají, posílají zprávy zveřejňují recenze s pozitivními ohlasy a názory, které nás utvrzují v tom, že jdeme správným směrem. Nesmírně nás baví číst všechny krásné zprávy o tom, jak jsou řasy delší, hustší a jak si toho všímá i okolí.

Recenze našich zákaznic

 

Před a po, které vám vyrazí dech

Velice často se setkáváme se ženami, které od séra nemají moc velká očekávání a jsou skeptické. Po společné komunikaci se domluvíme, že nám svoji cestu zdokumentují, aby se na vlastní oči přesvědčily, že naše séra fungují. Reakce jsou občas opravdu vtipné, jelikož zákaznice po 3 měsících nemohou uvěřit, jak se jejich řasy změnily.

Nadšení je takové, že si sérum obratem objednají znovu a jsou šťastné, že sebraly odvahu a náš malý zázrak vyzkoušely. Níže vám ukážeme pár fotek, abyste viděly, jaké výsledky můžete mít třeba právě vy.



Zajímají vás zkušenosti našich zákaznic, které už sérum na řasy deNatura vyzkoušely? Přečtěte si jejich příběhy.

Garance vrácení peněz

Za svými produkty si stojíme a věříme jim, a proto všem našim zákaznicím nabízíme 100% garanci vrácení peněz v případě, že sérum nesplní účel, pro který vzniklo. Abychom v praxi vysvětlili, jak garance funguje, uvedeme vám příklad.

  • Zákaznice nakoupí sérum na řasy deNatura a není si jistá, zda sérum bude fungovat. Pro to, aby mohla garanci využít, musí kúru od začátku dokumentovat, aby měla v případě neúspěchu jak dokázat, že se výsledky nedostavily.
  • Výsledky se bohužel ani po 3 měsících nedostavily, a tak se zákaznice rozhodne, že fotky zašle na e-mail info@denatura.cz s přáním využít garanci vrácení peněz.
  • Po kontrole fotek ji požádáme o číslo účtu, na které následně zašleme peníze, které za sérum zaplatila.

V praxi se o tom přesvědčila Lucia, které sérum nevyhovovalo, a rozhodla se proto využít naši garanci.
Nabízíme tak všem našim klientům jedinečnou službu, při které buď získají dokonale dlouhé řasy, nebo dostanou peníze, které za sérum zaplatili, zpátky na svůj účet.

Garancí účinnosti sér to nekončí...

Garanci vrácení peněz nabízíme nejen u našich růstových sér, ale i u všech ostatních produktů. Pokud vám náš produkt z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, můžete ho (i použitý) do 14 dnů jednoduše vrátit a my vám pošleme zpět peníze.

Více o garanci

Jedinečné složení

Na složení našich produktů jsme pracovali velmi dlouho a čekali na okamžik, kdy budeme opravdu spokojeni s výsledkem. Několik žen, které na začátku naše sérum testovaly, již v minulosti nějaké sérum používaly. Když jsme se zeptali, které složení jim vyhovuje více, vybraly si výrobek od deNatury. Řasy dosáhly větší délky, ale i hustoty a celkové kvality. Snahy být zkrátka nejlepší se držíme i nadále, a proto pro vás chystáme další produkty, které si pro jejich efekt zamilujete.

Složení séra na řasy

Zajímá vás kompletní složení našich sér? Naleznete ho zde.

Jednoduchá aplikace

Ne nadarmo se říká „v jednoduchosti je krása“. V našem případě to platí dvojnásob, protože vám každý den zabere maximálně 20 sekund. Nanesení je stejně snadné jako nanášení očních linek. Pro ty, kteří si neví s aplikací rady, jsme natočili videonávod.

Přidejte se ke spokojeným zákaznicím a objednejte si sérum deNatura. Řasy jako z reklamy máte na dosah!

#produkty#/sera-na-rasy-denatura/

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!