Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

4 základní návyky pro zdravé řasy

Pokud momentálně používáte sérum na řasy deNatura, jste na správné cestě ke dlouhým a zdravým řasám. Připravili jsme si pro vás pár dalších rad, které dlouhodobě pomáhají zdraví a kvalitě vašich řas. Zde je 6 základních návyků, vám pomohou ke kýženému výsledku. 

Pojďme na to...


Správné odličování

Hlavním stavebním kamenem zdravých řas je správné odličování na konci dne. Opravdu dbejte na to, aby odličovací přípravky byly co nejkvalitnější a aby přípravek místo péče vašemu obličeji neškodil. Součástí kvalitního odličovacího přípravku by měl být například vitamín A, E, F a kolagen, který zpomaluje proces stárnutí a zabraňuje lámaní řas.


Růstové sérum na řasy deNatura

Přírodní sérum pro růst dokonale dlouhých, zdravých, hustých a tmavých řas. Řasové sérum deNatura představuje kombinaci BIO peptidů, vitamínů (B7 – biotin, B5 – panthenol), extraktů z květů a rostlin, které prokazatelně prodlužují řasy a zvýrazňují jejich tmavý pigment. Klinické studie prokázaly delší a hustší řasy po 4–8 týdnech užívání.



Strava

Pro některé možná překvapivý bod, který však napomáhá nejen dlouhým a hustým řasám, ale především celkovému zdraví a pohodě. Řasy s otevřenou náručí přivítají především vitamín E (obsažený také v séru na řasy deNatura), B-komplex, B12, které lze požívat ve formě kapslí. K dostání jsou v každé lokální lékárně. 

TIP: Vyzkoušejte prémiový vitamínový komplex deNatura!


Dopřejte svým řasám odpočinek

V dnešní době sociálních sítí je poměrně těžké dát si den bez jakéhokoliv líčení, abyste náhodou nevypadala na fotce nedokonale. A to je špatně! Pokud nemusíte a nikam se během dne nechystáte, dopřejte svým řasám, ale především obličeji odpočinek a nenanášejte žádný make-up. Doporučujeme naopak využívat vyživovací oleje s vitamíny, které jsou ověřené. K večeru doporučujeme využít sérum na řasy či obočí deNatura, které obsahuje přírodní výtažky, biotin a vitamíny.

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!