SLEVA 20 % na výhodné balíčky pro maminku s dcerou s kódem denmatek20

5 důvodů, proč vás milujeme

Svátek svatého Valentýna se nezadržitelně blíží. A v deNatuře dobře víme, komu letos chceme vyznat lásku – jste to vy, naše milé zákaznice! Rozhodně si to totiž zasloužíte. Za to, jak nás podporujete a pomáháte nám dělat deNaturu i svět lepšími. A tak jsme pro vás připravili krátké vyznání aneb 5 důvodů, proč vás máme rádi. A nebojte, ani na malý dáreček jsme nezapomněli. Najdete ho na konci článku 😉

1. Podporujete nás

Vaše podpora je pro nás hlavním hnacím motorem. A je jedno, jestli jde o lajky, komentáře a sdílení našich příspěvků na sociálních sítích, nákupy na e-shopu, recenze, nebo milé e-maily. Jsme zkrátka rádi, že jste u toho s námi a umožňujete nám dělat něco, co má smysl.

Vězte, že na to každý den myslíme a že nás to nutí neustále pracovat na tom, aby byla deNatura ještě lepší. Chceme vám nabízet nové produkty, vymýšlet pro vás zajímavé akce a soutěže, sdílet vaše příběhy a ze všeho nejvíce vám dělat radost.

2. Umožňujete nám podporovat projekty, na kterých nám záleží

Pomáhat je pro nás přirozené. Rádi podporujeme projekty, ve kterých vidíme smysl a na kterých nám záleží. A jsme moc rádi, když je s vámi můžeme sdílet. 

Jedním z projektů, který je nám dlouhodobě blízký, je nezisková organizace Prostor TATA v České Lípě, která se stará o handicapované děti. Do organizace pravidelně docházíme, trávíme s dětmi čas, zapojujeme se do aktivit a snažíme se pomáhat, jak to jen jde.

V minulém roce jsme ale díky vám byli schopni podpořit TATU také finančně, když jsme uspořádali dobročinnou sbírku. Celkově se díky vám vybralo přes 110 000 Kč! Na začátku tohoto roku jsme také přidali možnost přispět na organizaci padesátikorunou při nákupu na e-shopu, kterou hojně využíváte. Děkujeme!

3. Motivujete nás

Když jsme s deNaturou začínali, naším cílem bylo vytvořit sérum na řasy pro naše přítelkyně. Jakmile se nám to konečně povedlo a viděli jsme, jak jsou holky spokojené a nadšené z výsledků, byl to skvělý pocit. 

A to jsme ještě nevěděli, že ten samý pocit budeme zažívat každý den díky vám, našim zákaznicím. Pokaždé, když nás pochválíte nebo nám na fotkách ukážete, jak moc vám naše kosmetika pomohla, dělá nám to obrovskou radost. Vaše radost nás motivuje k tomu, abychom naše produkty i celou deNaturu posouvali dál.

4. Umožňujete nám dávat příležitost dalším

Celý nápad jsme rozjížděli jako parta tří kluků, kteří chtěli vyrobit kvalitní růstové sérum. Je až neuvěřitelné, jak rychle se náš tým během těch pár let rozrostl. V současné době v deNatuře pracuje 10 lidí – a všichni mají plné ruce práce! 

Díky vám neustále rosteme, rozšiřujeme naše prostory a dáváme lidem v malém městě na severu Čech příležitost pracovat na projektu, který má smysl.

5. Dáváte nám zpětnou vazbu

Naši přírodní kosmetiku vyrábíme pro vás (i když ji sami také používáme), a proto je pro nás vaše zpětná vazba to vůbec nejcennější. Jsme rádi, že se s námi dělíte o své zkušenosti – jak dobře vám produkty fungují, co se vám osvědčilo a jestli je něco, co bychom mohli vylepšit.

Tím se přímo podílíte na vývoji produktů a směřování deNatury. Každou připomínku a návrh si pečlivě zaznamenáváme a řídíme se jimi při našich dalších rozhodnutích. Kdo myslíte, že nám vnukl nápad na vylepšení objemové řasenky? 😉

Zkrátka a jednoduše, milé zákaznice, máme vás rádi. A doufáme, že vy nás také 🙂 Moc vám děkujeme za to, jak nás podporujete, a přejeme vám krásného Valentýna!

A nezapomeňte si rozbalit svůj valentýnský dárek. Najdete ho tady:

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!

Milujeme vás i na Slovensku!

A proto pro vás připravujeme obsah i na našem slovenském blogu! Dočtete se v něm o nás, naší kosmetice a všem, co s ní souvisí.

Číst slovenský blog