Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

Podpořte nás v anketě ShopRoku 2023

A je to tady, cenový srovnávač Heureka.cz opět vyhlásil svou každoroční anketu ShopRoku 2023! Dlouhodobě v ní oceňuje kvalitní e-shopy, které si zaslouží pozornost. A nás by moc potěšilo, kdybychom tentokrát byli mezi nimi. 

O vítězích rozhoduje odborná porota, ale také přímo vy, zákazníci. Svým hlasem můžete dát najevo, kde se vám v roce 2023 příjemně nakupovalo, a podpořit svůj oblíbený e-shop. Třeba právě deNaturu? 

Proč hlasovat právě pro nás?

💚 Nabízíme vám kvalitní přírodní produkty, které skutečně fungují a zároveň jsou šetrné k vaší pokožce. Zkrátka to nejlepší.

💚 Záleží nám na vaší spokojenosti. Každému dotazu nebo připomínce se věnujeme stoprocentní pozornost a vždy se snažíme najít řešení.

💚 Vyvíjíme pro vás stále nové produkty. Zjišťujeme, co vám v naší nabídce chybí, a pracujeme na tom, abychom vám přinesli nejúčinnější řešení. V roce 2023 jsme vám nově představili hydratační sérum, anti-age sérum a vylepšenou objemovou řasenku a na letošek chystáme další překvapení.

💚 Přinášíme vám spoustu tipů, rad a soutěží. Zdraví a krása nás prostě baví, rádi se o své nadšení dělíme v magazínových článcích a rádi pro vás vymýšlíme nejrůznější soutěže. V létě 2023 jsme například u příležitosti našich narozenin rozdali výhry v hodnotě 43 000 Kč!

💚 Zajímáme se o svět kolem sebe. Snažíme se o co nejekologičtější balení, a protože nikdy netestujeme na zvířatech, povedlo se nám také získat certifikaci PETA.

💚 Pomáháme. V roce 2023 jsme přispěli částkou 60 000 Kč neziskové organizaci TATA, která se stará o děti s handicapem. Celkově se ve sbírce, kterou jsme pro TATU uspořádali, vybralo dokonce 110 000 Kč.

💚 …a protože by nám to zkrátka udělalo ohromnou radost :) Každý den pracujeme na tom, abyste s našimi produkty a celkově s námi byli spokojení, a budeme rádi, když nám dáte najevo, že se nám to daří.

Jak hlasovat

Hlasovat můžete zde: www.shoproku.cz/soutez#hlasovat-v-cene-popularity

Stačí, když do prvního políčka pro váš oblíbený e-shop napíšete „www.denatura.cz“ a o pár políček níže vyplníte svůj e-mail. Zkontrolujte si prosím, že je adresa vyplněna správně, svůj hlas totiž budete muset ještě potvrdit.

Klikněte na tlačítko „odeslat můj hlas“ a počkejte, než vám přijde potvrzovací e-mail. Dost možná ho najdete ve složce hromadné, promoakce, případně ve spamu. 

Jakmile e-mail dorazí, otevřete ho a kliknutím na odkaz potvrďte svůj hlas. 


A je to – právě jste podpořili deNaturu. A my vám za to moc a moc děkujeme!

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!