deNatura výzva #2 | Co dělat, aby sérum na řasy fungovalo lépe?

Naše letní deNatura výzva je v plném proudu. Celkem šest žen při ní podstupuje tříměsíční kúru s růstovým sérem na řasy – a společně s nimi se účastní také spousta zákaznic. Patříte mezi ně? Pak pro vás máme pár tipů na to, jak sérum na řasy používat, aby vaše kúra byla co nejúspěšnější.

První videorecenze

Všech šest žen už naplno naskočilo do naší výzvy. Aktuálně za sebou mají prvních 14 dní používání séra. Jejich řasy už tím pádem stihly zaznamenat, že se k nim dostává více živin, než jsou zvyklé, a vlasové folikuly začínají pracovat o něco usilovněji. Folikuly, které se aktuálně nacházejí v růstové fázi cyklu, začaly produkovat silnější řasy, což je postupně čím dál více vidět i navenek.

Jaké jsou první pocity žen z deNatura výzvy?

Pája Š. (33 let)

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Dominika E. (18 let)

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Eliška K. (18 let)

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Bára P. (23 let)

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Nikola J. (34 let)

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Veronika H. (42 let)

Dvě děti má doma také poslední účastnice naší výzvy, Veronika. Ve volném čase ráda vyrábí kreativní doplňky do domácnosti.

Chcete dosáhnout podobných (nebo možná ještě lepších) výsledků? Pak věnujte pozornost následujícím tipům, kterými můžete působení růstového séra podpořit a používají je i ženy z naší výzvy!

Nanášení séra ráno a večer

Základem úspěchu je pravidelná aplikace růstového séra každý večer po odlíčení. To samo o sobě stačí k tomu, abyste se do tří měsíců dočkala ohromujících výsledků. Pokud ale chcete růst řas trochu podpořit, můžete sérum nanášet o něco častěji. Když budete sérum používat nejen večer, ale i ráno, vašim řasám se dostane dvojnásobná dávka živin. I při ranním nanášení je ovšem potřeba dodržovat zásady správné aplikace, aby sérum na řasách mohlo efektivně působit. Vždy ho nanášejte na čisté, odlíčené řasy, aby mohlo k vlasovým folikulům co nejlépe proniknout. Nechte sérum alespoň 2 minuty působit, než začnete nanášet další přípravky. 

Se správným používáním séra na řasy vám pomůže také naše video:

Důsledná skincare rutina

Růst a zdraví řas je poměrně komplexní děj, který ovlivňuje spousta faktorů – a vaše péče o pleť je jedním z nich. Proto pokud od séra očekáváte maximální účinnost, je dobré vědět, kam by v rámci vaší pleťové péče mělo spadat. Takhle by měla vypadat vaše skincare rutina:

  1. Než se pustíte do péče o pleť, pořádně si umyjte ruce. Jinak hrozí, že si na obličej zanesete nečistoty.
  2. Při večerní aplikaci důkladně odličte řasenku a veškerý make-up šetrným odličovacím prostředkem. 
  3. Po odlíčení pleť jemně osušte ručníkem. Při večerním nanášení séra doporučujeme čištění ještě jednou opakovat, ráno stačí pleť vyčistit pouze jednou.
  4. Na vatový tamponek si naneste šetrné tonikum a aplikujte ho na obličej. Tonikum pleť připraví na absorpci živin – včetně těch, které poskytuje sérum na řasy.
  5. Teprve v tuto chvíli aplikujte sérum na řasy. Stačí kartáčkem opatrně přetřít linii nad kořínky řas, jak ukazujeme v naše videonávodu.
  6. Po aplikaci séra na řasy počkejte dvě minuty, aby mělo šanci působit, a pokračujte ve své pleťové rutině nanesením hydratačního séra nebo krému.

A to nejdůležitější: PRAVIDELNOST. V péči o pleť je pravidelnost a důslednost extrémně důležitá – a u růstových sér to platí dvojnásob! Snažte se ho používat opravdu každý večer (případně i ráno) a nezapomínat na něj. Jedině tak vám může skutečně přinést vytoužené výsledky.

Vitamíny a řasenka pro extra podporu

Fungování růstového séra na řasy spočívá v tom, že vlasovým folikulům dodává extra porci výživy, což stimuluje jejich činnost a vede k růstu delších, silnějších, hustších řas. Jedním ze způsobů, jak účinky séra podpořit, je proto dodání ještě větší dávky živin

A s tím vám mohou pomoci některé z našich dalších produktů – konkrétně vitamínový komplex a objemová řasenka. Oběma produkty jsme proto vybavili i všechny naše testerky – aby tak sérum mohlo své účinky předvést opravdu na maximum.

Vitamínový komplex deNatura obsahuje celkem 27 látek v bioaktivní formě, která zaručuje maximální vstřebatelnost. Je specificky navržen tak, aby podpořil zdraví vlasů, obočí, řas, nehtů a pokožky. Kromě toho ale podporuje také imunitu a přispívá k normální funkci reprodukčního systému a hormonální soustavy – protože v našem těle zkrátka všechno souvisí se vším. Pro vaše řasy je vynikajícím zdrojem látek, které ke svému růstu potřebují (vitamíny A, C, E, biotin…), a v kombinaci s růstovým sérem představují neporazitelnou dvojku. 

#produkty#/vitaminovy-komplex-kategorie-packy/

Ani naše objemová řasenka není jen tak obyčejná. Kromě toho, že se postará o dokonalý objem a odolá i horku a vodě, je totiž nabitá výtažky z našeho růstového séra. Představuje tím pádem ideální způsob, jak svým řasám dopřát všechny složky pro maximální růst i během dne. A večer, až budete řasy připravovat na aplikaci séra, ji navíc velmi snadno odlíčíte pomocí teplé vody.

#produkty#/rasenka-a-produkty-s-ni/

 

Přidejte se k deNatura výzvě

Ještě jste se nezapojila do naší tříměsíční deNatura výzvy? Pak je nejvyšší čas! Potřebujete k tomu jen sérum na řasy a mobil, pomocí nějž můžete fotit a natáčet svůj pokrok. 

Vaším úkolem je v období od června do srpna používat sérum na řasy deNatura a – stejně jako našich 6 žen – dokumentovat svůj pokrok. Nemusíte si na rozdíl od nich měřit řasy pravítkem, stačí, když se budete pravidelně fotit a na konci výzvy nám své zkušenosti shrnete ve videorecenzi.

A aby to nebylo jen tak, za splnění výzvy na vás samozřejmě čeká odměna. Pokud nám po skončení tříměsíční kúry pošlete svou videorecenzi a fotografie před & po, můžete si u nás vybrat jakýkoliv produkt zdarma.

Jak se zapojit do deNatura výzvy

  1. Pořiďte si sérum na řasy deNatura. Když při tom použijete slevový kód „vyzva10“, získáte ho navíc o 10 % levněji. 
  2. Pořiďte fotografii svých očí před zahájením kúry. To budete na konci koukat, jakou změnou vaše řasy prošly!
  3. Začněte sérum používat. Důležitá je zejména důslednost a pravidelnost. Podrobný návod i s videem najdete výše v tomto článku.
  4. Po třech měsících používání séra se opět vyfoťte, ideálně ze stejného úhlu jako na první fotce, ať máte srovnání. 
  5. Zhodnoťte, co vám sérum přineslo, a natočte videorecenzi. Podělte se s námi o své výsledky, ale také celkové pocity z používání séra.
  6. Fotografie i video nám pošlete na e-mail testovani@denatura.cz. Pokud budou soubory moc velké, můžete je nahrát na www.uschovna.cz a poslat nám odkaz.
  7. Začněte si vybírat, který produkt od nás budete chtít jako odměnu za svou recenzi. 😊

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!