Zapojte se do 3měsíční deNatura výzvy

 Letošní léto se ponese ve znamení deNatura výzvy! Budeme sledovat, kdo zvládne během tří měsíců získat ty nejdelší řasy, ale také to, jak mohou krásné řasy souviset se sebevědomím a osobním rozvojem. Zajímá vás více? Čtěte dál, a dozvíte se, jak bude výzva probíhat, na kom budeme naše sérum „testovat“ a hlavně jak se můžete zapojit i vy a získat produkt ZDARMA!

O čem je deNatura výzva

Hlavně o řasách! Ale také o přirozené kráse, sebevědomí a osobním rozvoji. V rámci výzvy budeme sledovat pokrok 6 testerek, které budou po dobu 3 měsíců (od května do srpna 2024) používat naše růstové sérum na řasy

Během celé kúry budeme podrobně dokumentovat, jak jim sérum vyhovuje a jaké jim přináší výsledky. Objektivní účinky, tedy růst řas, budeme pravidelně měřit pomocí pravítka na řasy. A jsme moc zvědaví, kterou testerku čeká největší řasový boom!

Krása a sebevědomí jdou ruku v ruce

Stejně důležité pro nás ale budou méně hmatatelné výsledky. V deNatuře totiž věříme, že přirozená krása a sebevědomí jdou ruku v ruce. Kromě delších řas nás proto bude zajímat také to, jak se naše testerky díky svým pokrokům cítí, zda jim krásnější řasy pomohou k vyššímu sebevědomí a kam se během tříměsíční výzvy posunou ve vztahu k sobě samým.

Kromě používání séra na řasy proto na naše testerky čeká ještě jedna výzva. V rámci naší tříměsíční akce absolvují také několik sezení s koučkou osobnostního rozvoje Bárou Znamenáčkovou, během nichž se budou zabývat sebevědomím, pokrokem a spokojeností se sebou samými. 

Přidáte se?

Naše výzva v každém případě slibuje zajímavý zážitek, i když se rozhodnete ji pouze sledovat na našem webu a sociálních sítích. Ještě lepší ale bude, když se k našim testerkám přidáte!

Rádi bychom totiž znali i názor vás, našich zákaznic, na výsledky tříměsíční kúry se sérem na řasy. Jak jste byly spokojené s produktem, ale i jaký vliv mají delší řasy na váš každodenní život. A aby to nebylo jen tak, na všechny zákaznice, které se k výzvě připojí a na jejím konci se s námi podělí o svou zkušenost, formou videorecenze a fotografií, čeká odměna v podobě produktu ZDARMA

Kdo se výzvy zúčastní s vámi

Pája Š. (33 let)

Pája je maminka dvou dětí a k tomu navíc pracuje jako učitelka na 1. stupni základní školy.

Dominika E. (18 let)

Dominika je studentka gymnázia, která ve svém volném čase ráda jezdí na koni a chodí do fitka.

Eliška K. (18 let)

Eliška také studuje na gymnáziu. Když má volno, tak si ráda čte nebo tráví čas s přítelem.

Bára P. (23 let)

Bára je 23letá studentka medicíny, která miluje hudbu.

Nikola J. (34 let)

Další z účastnic naší výzvy je Nikola, maminka dvou kluků, která se živí jako kadeřnice. Když má chvíli volna, baví ji cvičení a tanec.

Veronika H. (42 let)

Dvě děti má doma také poslední účastnice naší výzvy, Veronika. Ve volném čase ráda vyrábí kreativní doplňky do domácnosti.

Připojte se k testerkám

Jak se do výzvy zapojit

Chcete se přidat k našim testerkám a projít společně s nimi deNatura výzvou? Zapojit se může každá z vás – a navíc je to opravdu snadné. Stačí, když si pořídíte naše sérum na řasy a začnete ho stejně jako testerky od června pravidelně používat

Zapojte se do výzvy se slevou

Stále váháte, jestli je pro vás deNatura výzva to pravé? Pak vám rozhodování možná usnadníme: od 28. května můžete sérum na řasy pořídit s 10% slevou. Stačí při nákupu použít slevový kód „vyzva10“. A naše 100% garance vrácení peněz se samozřejmě vztahuje i na účastnice výzvy, takže opravdu nemáte co ztratit.

SLEVOVÝ KÓD „VYZVA10

A jak už jsme slíbili o něco výše, za účast v naší výzvě vás čeká odměna. Pokud nám na konci své tříměsíční kúry pošlete fotografie vašich výsledků společně s videorecenzí, dostanete od nás produkt dle vlastního výběru zdarma. Myslete při tom ale na to, že v recenzi musí být jasně vidět výsledky, které vám používání séra přineslo – ať už jsou jakékoliv. Více o tom, jak by měly fotografie a video vypadat, se dozvíte v našich návodech:

Jdu do toho! Co teď?

Rozhodla jste se, že se přidáte k deNatura výzvě? Skvělé, máme velkou radost! Tady je stručný návod, jak na to krok po kroku:

  1. Pořiďte si sérum na řasy deNatura. Nezapomeňte při tom použít slevový kód „vyzva15“, který vám sníží cenu o 15 %.
  2. Pořiďte fotografii svých očí před zahájením kúry. O to více pak oceníte výsledky, když je budete mít s čím srovnat!
  3. Začněte sérum používat. Důležitá je zejména důslednost a pravidelnost. Pokud si nejste jistá, jak se sérum aplikuje, prohlédněte si náš podrobný návod i s videem.
  4. Pokud chcete podstoupit výzvu v úplně stejné podobě jako naše testerky, můžete si i vy zarezervovat pár sezení s koučkou Bárou. To je ale samozřejmě dobrovolné, pro získání odměny stačí používat sérum.
  5. Po třech měsících používání séra se opět vyfoťte, ideálně ze stejného úhlu jako na první fotce, ať máte srovnání. 
  6. Zhodnoťte, co vám sérum přineslo, a natočte videorecenzi. Podělte se s námi o své výsledky, ale také celkové pocity z používání séra.
  7. Fotografie i video nám pošlete na e-mail testovani@denatura.cz. Pokud budou soubory moc velké, můžete je nahrát na www.uschovna.cz a poslat nám odkaz.
  8. Začněte si vybírat, který produkt od nás budete chtít jako odměnu za svou recenzi. 😊

 

Doufáme, že vám deNatura výzva přinese úžasné výsledky, a už se nemůžeme dočkat, až se o ně s námi podělíte ve své recenzi! 

#produkty#/sera-na-rasy-denatura/

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!