Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

Trápí vás krátké řasy? Získejte dokonale dlouhé, zdravé a tmavší řasy díky přírodnímu séru deNatura!

Trápí vás krátké, řídké a nevýrazné řasy? Bez řasenky už si téměř netroufnete vyrazit mezi lidi? Pak pro vás máme překvapivě jednoduché řešení. S naším přírodním růstovým sérem totiž můžete mít krásně dlouhé a zdravé řasy už za několik týdnů. Podívejte se s námi blíže na to, jak sérum funguje a jak pomohlo ostatním.

I nás trápily krátké řasy

Většina žen si přeje mít dlouhé, krásné řasy, které působí ohromujícím dojmem i bez řasenky a make-upu. Jenže ne každé je příroda nadělila. A přesně to trápilo nás – krátké a řídké řasy, které ani prodlužování a nalepovací řasy nedokázaly zachránit. Není proto překvapením, že ve snaze získat dlouhé, výrazné řasy došlo i na vyzkoušení několika růstových sér. Žádné z nich nám ale nepřineslo vysněné výsledky…

Nakonec jsme proto v deNatuře dali hlavy dohromady a začali jsme se zajímat o to, co by vlastně takové sérum na řasy mělo obsahovat, aby bylo skutečně účinné. Hledali jsme ty nejlepší složky, jejich kombinace, radili jsme se s odborníky a testovali hotové přípravky sami na sobě. 

A po několika měsících se nám to podařilo: růstové sérum na řasy, u kterého jsme byli schopni zaručit viditelné výsledky, bylo na světě! Od té doby pomohlo tisícům spokojených zákaznic prodloužit krátké řasy, zvýraznit oči a podtrhnout jejich přirozenou krásu.

Tip od deNatury

Vaše řasy nejsou tak dlouhé, husté a plné, jak si představujete? Máte pocit, že vypadávají rychleji, než rostou? Podívejte se s námi na to, jak řasy rostou, jak můžete jejich růst podpořit pomocí séra a podle čeho to nejlepší sérum pro vaše řasy vybrat. Přečtěte si také náš článek:

Podle čeho vybrat nejlepší sérum na řasy?

Jak funguje sérum na řasy

Naším cílem bylo nejen vytvořit sérum, které by zajistilo delší řasy, ale především sérum, které podpoří jejich celkové zdraví, a tím pádem také přirozený růst. A přesně to je princip, na kterém naše růstové sérum funguje.

Složení séra na řasy

Je složené z peptidů a aktivních přírodních látek, přičemž každá z nich je svým specifickým způsobem prospěšná pro zdraví vlasových folikulů, z nichž řasy vyrůstají. Některé jim dodávají konkrétní potřebné vitamíny a minerály, další pomáhají při transportu živin, jiné folikuly chrání před poškozením. 

Peptidy

Bez peptidů, konkrétně myristoyl pentapeptidu-17 a biotinoyl tripeptidu-1, by se naše růstové sérum neobešlo. Jedná se o přírodní složku, jež dokáže povzbudit buňky k produkci většího množství keratinu, stavební bílkoviny, která hraje klíčovou roli ve struktuře řasy.  Biotinoyl tripeptide-1 vyživuje a posiluje folikuly řas a obočí, čímž zpomaluje jejich proces stárnutí. Řasy pak méně vypadávají.

Rostlinné extrakty

Pro jejich vysoký obsah antioxidantů, flavonoidů, esenciálních mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek jsme do séra na řasy přidali také několik rostlinných extraktů. Jedná se konkrétně o ženšen, kropenáč, puškvorec, saw palmetto a extrakt z dýňového semínka.

Synergicky pracující složky

V séru jsme nakombinovali několik složek, které pracují v synergii tak, aby řasám dodaly to nejlepší z každé z nich. Kyselina hyaluronová stará o to, aby byly řasy hydratované a silné. Hydrataci zajišťuje i panthenol, který zároveň zklidňuje pokožku kolem řas. Vitamín E pak urychluje jejich růstový cyklus. A biotin, který možná znáte jako vitamín B7 či H, má totiž schopnost restrukturalizovat řasy, podporuje jejich zdravý a rychlý růst a zabraňuje jejich vypadávání.

Podpora zdraví folikulů

Sérum jsme také vybavili praktickým aplikátorem, pomocí kterého je možné sérum nanést přímo ke kořínkům řas. Odtud následně všechny látky pronikají přímo k vlasovým folikulům v pokožce, dodávají jim potřebnou výživu a stimulují jejich aktivitu

K tomu, aby vlasové folikuly mohly z této zvláštní péče vytěžit maximum, je nutné jim ji dodávat pravidelně a dlouhodobě. Proto je opravdu důležité sérum používat každý večer – i když jste unavená nebo se vám nechce. Folikuly se vám za to odvděčí rychlejším růstem řas.

Tip od deNatury

Pokud chcete se sérem dosáhnout maximálních výsledků, je důležité ho používat pravidelně, dlouhodobě a správně. Ale nebojte, není na tom nic těžkého. Připravili jsme pro vás návod, se kterým vám aplikace séra zabere jen chvilinku:

Jak používat sérum na řasy

Zkušenosti žen, které mívaly krátké řasy

Zajímá vás, jak sérum na řasy funguje ve skutečnosti? Požádali jsme několik zákaznic, které naše sérum vyzkoušely, aby se s námi podělily o své zkušenosti. A vy se teď můžete na vlastní oči přesvědčit, jak jim sérum pomohlo ke krásným a zdravým řasám.

Zkušenost Vendy (26 let)

„V minulosti jsem vyzkoušela 2 séra na řasy. Ani s jedním jsem ale nebyla spokojená, nedostavil se žádný efekt. To se ale nedá říct o séru na řasy od deNatury. Řasy mi výrazně zhoustly a prodloužily se. 

Jako první si toho začaly všímat kamarádky, říkaly, že mám delší a hustší řasy. A pak si všiml i přítel, takže to je super. Řasy se mi proměnily hodně. Jsou delší, hustší a výraznější. Nemusím konečně používat řasenku, která bývala kdysi povinná součást mojí ranní rutiny před odchodem do práce."

Zkušenost Jitky (54 let)

„O séru na řasy a obočí od deNatury jsem poprvé slyšela od své dcery, u které jsem viděla krásné výsledky. Vzhledem k mému jsem věku jsem žádné velké účinky neočekávala, ale opak byl pravdou. Výsledky se dostavily asi po měsíci. 

Řasy začaly růst strašně rychle, zhoustly, zvýraznily se, jsou tmavší, takže i za brýlemi jsou moje oči výraznější. Po 3 měsících byly řasy dlouhé, jako když mi bylo 20. Sérum na mě zafungovalo úplně parádně. Jsem naprosto spokojená."

Zajímají vás i zkušenosti dalších zákaznic, které naše produkty vyzkoušely? Přečtěte si jejich příběhy.

Recenze dalších zákaznic

 

Jak prodloužit krátké řasy

I krátké, slabé a lámavé řasy se mohou během několika měsíců stát nepřehlédnutelnými. Stačí jim jen dopřát to, co potřebují, a vyhnout se zlozvykům, které jim naopak škodí. A co že to přesně znamená v praxi?

Jídlem k delším řasám

Není tajemstvím, že strava významně souvisí s naším zdravím. Do jisté míry má vliv prakticky na všechno – od imunitního systému přes srdeční činnost až po naši náladu. A zdraví řas není výjimkou. I když si to možná neuvědomujete, celkový stav vašeho organismu se na vašich řasách může viditelně odrazit. Co vaše řasy ve stravě potřebují?

Bílkoviny

Bílkoviny hrají důležitou roli ve struktuře řas, a tak by se na ně nemělo zapomínat ani v jídelníčku. Mezi potraviny bohaté na bílkoviny, které dokážou podpořit růst pevných a silných řas, patří libové maso, ryby, vejce, mléčné výrobky, luštěniny, ořechy a semena.

Vitamíny

Do svého jídelníčku zařaďte také potraviny s vysokým obsahem vitamínů H (biotin), C a E. Pomohou vám s tím ořechy, celozrnné obiloviny, avokáda, citrusové plody nebo listová zelenina.

Minerály

I minerály, obzvlášť železo a zinek, mohou růst vašich řas podpořit. Hledejte je v mase, drůbeži, měkkýších, luštěninách, celozrnných potravinách nebo listové zelenině.

Hydratace

V záplavě všech živin, vitamínů a minerálů se mnohdy zapomíná na význam pitného režimu. I vlasové folikuly ale musí být hydratované, aby mohly správně fungovat. Myslete proto na pití dostatečného množství vody – obecně se doporučuje 30–40 ml vody na kg tělesné hmotnosti. 

Šetrná péče o řasy

Aby řasy rostly a nevypadávaly, je třeba jim dopřát šetrnou péči a zacházení. Co to v praxi znamená?

  • Důkladně odličujte make-up
  • Při čištění pleti nezapomínejte na oblast řas
  • Netahejte za řasy při odličování a mytí
  • Odstraňujte umělé řasy opatrně
  • Vyhněte se mnutí očí
  • Natáčejte řasy pomocí kleštiček výhradně před namalováním

#produkty#/serum-na-rasy-kategorie/

Sérum pro delší a krásnější řasy

Zdravá strava bohatá na vitamíny a správná péče vaše řasy sice dokážou podpořit a dodat jim živiny, ale skutečnou sázkou na jistotu je přírodní sérum na řasy od deNatury. Jak už zaznělo výše, zkombinovali jsme v něm ty nejúčinnější přírodní složky s vědecky prokázanými účinky na zdraví a růst řas. 

Díky kombinaci peptidů, vitamínů a rostlinných extraktů dodává sérum výživu vlasovým folikulům a i krátké řasy dokáže spolehlivě prodloužit, zahustit a zvýraznit. Za jak dlouho se výsledky dostaví, záleží na spoustě faktorů včetně výchozího stavu řas a jejich růstového cyklu. Obvykle to ale bývá v řádu několika týdnů, úplně nejdéle do tří měsíců. 

Zaručeně delší, hustší řasy

Účinky našeho séra na řasy stojí na kombinaci přírodních látek a moderní vědy, a my jsme si tak naprosto jistí, že jim můžeme důvěřovat. A to dokonce natolik, že vám při používání séra dokážeme zaručit viditelné výsledky!

Co to znamená pro vás? Že s růstovým sérem deNatura jednoduše nemáte co ztratit. Pokud se ani po třech měsících pravidelného používání séra nedočkáte výsledků, prostě vám vrátíme peníze. Tak co, vyzkoušíte sérum na vlastní kůži?

#produkty#/sera-na-rasy-denatura/

 

Garancí účinnosti sér to nekončí...

Garanci vrácení peněz nabízíme nejen u našich růstových sér, ale i u všech ostatních produktů. Pokud vám náš produkt z jakéhokoliv důvodu nebude vyhovovat, můžete ho (i použitý) do 14 dnů jednoduše vrátit a my vám pošleme zpět peníze.

Více o garanci

Laura Brázdová Správa sociálních sítí

Mým hlavním úkolem je plánování a tvorba obsahu na sociálních sítích a jejich denní správa. Tvořím zejména na platformy Instagram a Facebook, kde také odpovídám na vaše zprávy a komentáře. Miluju tanec, cestování a čas strávený s rodinou či přáteli!