Doprava zdarma pro všechny objednávky nad 900 Kč

5 tipů od kosmetičky: Nejlepší přípravky pro vaši přirozenou krásu

Jestli je za posledních pár let v kosmetice vidět nějaký trend, pak je to jednoznačně přirozená krása. A aby ne. I my jsme přesvědčeni, že přirozená krása je ta nejlepší. To ale neznamená, že byste nutně museli vyhazovat veškerou kosmetiku do koše – naopak, některé produkty vám mohou pomoci vaši přirozenou krásu ještě trochu podtrhnout. A právě v tom spočívá jejich kouzlo. Naše kosmetička Monča si pro vás připravila pár tipů na přípravky, které by ve vaší výbavě neměly chybět, pokud chcete i vy nechat vyniknout svou přirozenou krásu. 

Sérum na obočí 

Jak jistě víte, obočí je považováno za rám obličeje. Krásné, přirozeně husté obočí dokáže váš obličej perfektně zvýraznit – a to i bez jakéhokoliv make-upu! Ne každá z nás má ale na takové obočí štěstí. Některým ženám zkrátka obočí neroste tak, jak by mělo, některé trápí nevýrazná barva a u některých už se nezvládlo vzpamatovat po trendu vytrhávání. 

Ať je ale příčina jakákoliv, nic není úplně ztraceno, ani vaše vlasové folikuly v obočí. Jen možná potřebují trochu extra péče a výživy, aby mohly předvést, co v nich je. A přesně to jim můžete dopřát pomocí růstového séra na obočí.

#produkty#/sera-na-oboci-denatura/

Jak funguje růstové sérum na obočí

Růstové sérum, které jsme vyvinuli speciálně pro podporu růstu chloupků v obočí, obsahuje účinnou kombinaci bio peptidů, vitamínů a extraktů z rostlin. Jeho přírodní složení je navrženo tak, aby dodávalo dostatek výživy vlasovým folikulům v oblasti obočí a stimulovalo růst chloupků

Ty jsou díky séru pevnější, hustší, tmavší a celkově zdravější. Sérum je tak ideální pro ty, kdo chtějí své přírodní obočí zvýraznit a zahustit, případně zaplnit prázdná místa, kde chloupky nerostou, a zlepšit tak celkový vzhled a tvar obočí. 

Tip pro rychlejší výsledky

Sérum na obočí je nutné aplikovat opravdu pravidelně, aby fungovalo. Obvykle stačí sérum nanášet na vyčištěné, odlíčené a suché obočí jednou denně, ideálně večer před spaním. Pokud ale toužíte po rychlejších výsledcích, zkuste sérum zařadit i do své ranní rutiny a aplikujte jej dvakrát denně.

#produkty#/premiovy-vitaminovy-komplex-kategorie/

Vitamínový komplex 

Přirozená krása a zdraví jdou vždy ruku v ruce. Jedině tehdy, když dostává vše, co potřebuje ke správnému fungování a hormonální rovnováze, se váš organismus může předvést v celé své kráse. Proto pokud je vaším cílem zlepšit například kvalitu vlasů, pleti nebo nehtů, nestačí obvykle používat pouze přípravky zaměřené na tyto oblasti. Mnohem lepších a dlouhodobějších výsledků totiž dosáhnete, když začnete celkovou výživou těla

Proto jsme vytvořili náš vitamínový komplex, který se zaměřuje na podporu zdravých vlasů, nehtů a pokožky. Je navržen tak, aby kromě vlasů, nehtů a pokožky podpořil správné fungování celého těla, posílil imunitu a přispěl k normální funkci reprodukčního a hormonálního systému. Teprve když je celé tělo spokojené, mohou vaše vlasy, nehty i pleť skutečně zazářit. 

Co obsahuje vitamínový komplex pro vlasy, nehty a pleť

Vitamínový komplex představuje 27 účinných složek, které jsou v bioaktivní formě. To znamená, že disponují maximální vstřebatelností, a vaše tělo z nich tak může vytěžit všechno, co mu nabízejí.

Tento multivitaminový komplex je vhodný pro ty, kdo mají slabé, lámající se vlasy a nehty anebo problematickou pleť. Vitamíny ale oceníte i jako účinnou prevenci před těmito nepříjemnostmi.

Anti-age sérum

Dalším produktem, který by ve vaší výbavě pro přirozenou krásu neměl chybět, je omlazující sérum. Díky obsahu inovativních složek, jako je bakuchiol, rostlinná placenta a koenzym Q10, dokáže pleť vyživit, projasnit a vypnout. Efektivně tak bojuje proti vráskám, jemným linkám a nerovnostem a pomáhá pokožku udržet rozzářenou a mladistvou

Kdy začít používat anti-age sérum

Víte, že se už zhruba od 25. roku života zpomaluje tvorba kolagenu, a pleť tak začíná ztrácet svou mladistvou pružnost? Anti-age sérum tím pádem zdaleka není určeno pouze pro zralou pokožku, která potřebuje zmírnit vrásky. Ocení ho i mladší pleť, u níž je sérum ideální prevencí proti prvním známkám stárnutí

Hydratační sérum

Hydratace je pro pleť naprosto zásadní. Pro svou pleťovou rutinu proto vždy vyberte kvalitní hydratační sérum, které pokožce dodá to, co potřebuje, a zanechá ji krásně hydratovanou a vyživenou.

Co najdete v hydratačním séru

Sérum kombinuje 2 typy kyseliny hyaluronové, vitamín C, niacinamid, panthenol a extrakt z aloe vera, což vaše pleť rozhodně ocení. Díky obsahu vysokomolekulární a nízkomolekulární kyseliny hyaluronové dokáže účinně působit proti vráskám hluboko v pokožce, ale i na jejím povrchu. 

Vitamin C navíc sjednocuje tón pleti (napomáhá např. zesvětlovat pigmentové skvrny ze sluníčka a jizvičky po akné) a stimuluje také tvorbu kolagenu. Zajišťuje tak prevenci proti předčasnému stárnutí pleti. Ve složení na vás navíc čeká také vitamín B3, B5 a aloe vera.

Sérum se tak zastane práci hned několika přípravků najednou. Kromě hydratace zajišťuje pleti ochranu před působením volných radikálů, regeneruje ji, reguluje tvorbu kožního mazu a dokáže také redukovat tvorbu vrásek. Navíc je vhodné i pro citlivou a problematickou pleť.

#produkty#/kombinace-kategorie-ser/

Tip od kosmetičky

Chcete pleti zajistit opravdu vše, co potřebuje? Vyzkoušejte účinnou kombinaci hydratačního séra s anti-age sérem. Ráno můžete pleti po vyčištění dopřát potřebnou dávku hydratace (vitamín C navíc podporuje účinek SPF!). Večer po odlíčení a vyčištění pleti je vhodné nanést anti-age sérum s bakuchiolem jako alternativu retinolu.

#produkty#/kategorie-balicek-ser-rasenky/

Výhodný balíček: sérum na řasy, obočí a řasenka

Pro všechny, kteří chtějí dotáhnout svou přirozenou krásu k dokonalosti, je tu výhodný balíček se sérem na řasy i na obočí a řasenkou. Jak funguje sérum na obočí, už jsme vysvětlili, pojďme se teď tedy blíže podívat na sérum na řasy. 

Jak funguje sérum na řasy

Díky kombinaci složek, jako jsou bio peptidy, vitamíny (B7 – biotin, B5 – panthenol, tokoferol – vitamín E) a extrakty z rostlin, se sérum postará o to, aby vaše řasy vypadaly lépe než kdy dřív. Řasy se nejen prodlouží, ale také zahustí. Dosahuje toho díky intenzivní výživě a podpoře, kterou poskytuje vlasovým folikulům v oblasti řas. Ty díky tomu produkují silnější, delší, hustší a zdravější řasy

Pokud budete sérum aplikovat pravidelně každý den, můžeme vám zaručit viditelné výsledky nejpozději do tří měsíců. A pokud je chcete ještě o něco rychleji, můžete podobně jako u séra na obočí vyzkoušet aplikaci dvakrát denně. 

Tip od deNatury

Když si pořídíte sérum na řasy a na obočí teď a začnete je důsledně každý večer používat, dočkáte se výraznějších řas a obočí už na začátku prázdnin. To znamená, že letos na dovolené můžete vypadat naprosto perfektně i bez make-upu!

Ve výhodném balíčku na vás čeká také přírodní objemová řasenka. Řasy maximálně prodlouží a natočí, neobtiskává se a vydrží celý den. Třeba i na letní dovolené, protože je voděodolná. Aby toho nebylo málo, přidali jsme do ní výtažky z našeho růstového séra. To znamená, že vaše řasy zvýrazňuje nejen během dne, ale také dlouhodobě – podobně jako růstové sérum jim totiž poskytuje potřebnou výživu. A v kombinaci se sérem představuje naprosto bezchybnou kombinaci pro zvýraznění vašich přirozených řas.

Tip od deNatury

Chcete mít jistotu, že ze všech produktů dostáváte maximum toho, co vám nabízejí? Pak dávejte pozor na to, abyste je používali správně! Ale nebojte, není na tom nic složitého. Připravili jsme pro vás totiž podrobné návody:

Jak používat produkty deNatura

Monika Matějková Profesionální kosmetička a testování produktů

Jsem profesionální kosmetička a v deNatuře pomáhám při testování a vývoji nových produktů. Kromě toho mne můžete vidět i na fotkách a videích, které tvoříme. Ve volném čase ráda sportuji, peču a hlavně zkouším různé nové kosmetické produkty.